Pitali smo Nilikinu - "40.000 navijača PAO, ili 3.000 Grobara": Evo kako je odgovorio

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaš Partizana Frenk Nilikina, u opširnom intervjuu za Telegraf, govorio je o predstojećoj sezoni sa crno-belima, kao i uticaju koji su Željko Obradović i Matijas Lesor imali na njegov dolazak u klub.

Pored toga, dotakao se i navijača Partizana, kojima je, kako kaže oduševljen. Kako je nedavno Partizan odigrao spektakularan meč u Atini i slavio protiv Panatinaikosa pred više od 40.000 gledalaca na istorijskom starom olimpijskom stadioinu,usledilo je i  pitanje: "40.000 navijača Panatinaikosa ili 3.000 Grobara", nije imao dilemu:

- Naši, naši, lako pitanje. Očigledno je bila neverovatna prilika igrati na ovom stadionu, napolju, 30.000 ljudi, 40.000 ljudi. Samo pejzaž, svetla, igrati utakmicu u ovakvom okruženju je prosto ludo, to je blagoslov.

Ali naši navijači su najbolji, igrali smo u sali od 3.000 ljudi, dve prijateljske utakmice i već je bila neverovatna atmosfera. Tako da, kao što sam rekao, jedva čekam da počne prava stvar, da budem u Beogradskoj areni i nadam se da ćemo osvojiti što više pobeda možemo.

Video: Nilikna odabrao: 40.000 navijača Panatinaikosa ili 3.000 Grobara

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio kako je došao u Partizan i šta mu je sve rekao Lesor: "Zvali su Zoran i Željko...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA