Vašington posle pobede: "Uzbuđen sam, čuo sam da su utakmice u Evroligi lude"

 
S. T.
L. I.
S. T. L. I.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Košarkaši Partizana pobedom su započeli novu sezonu, pošto su u 1. kolu ABA lige ubedljivo savladali ekipu Borca 96:66.

Izabranici Željka Obradovića su od samog početka kontrolisali meč i upisali pobedu, a nakon susreta svoje utiske izneo je košarkaš Partizana Duan Vašington.

- Čoveče, stvarno sam uzbuđen, stvarno. To je bio sjajan meč. Navijači su ludi. Ja i Karlik smo pričali, nikada nećemo umreti od igre pred navijačima, to nam jednostavno daje život. Čitav meč, čoveče, non-stop. To je neverovatno. To je prelepo. Hoćeš da proslavimo? Apsolutno - započeo je Vašington, a onda dodao:

- Veoma sam uzbuđen, imamo još jednu šansu da nastavimo ovu pobedničku seriju koju smo započeli. Svi smo na istoj strani. Ludo je, 14 novih momaka i već se osećamo povezano. Samo ćemo postajati bolji. Kao što sam rekao, to je samo početak - rekao je Vašington.

Novi košarkaš Partizana govorio je i o pripremnim mečevima.

- Bilo je dobro za nas da vidimo gde smo. Ne možeš previše verovati u predsezonu, ali takođe, s obzirom da imamo 14 novih momaka, mislim da smo morali malo da verujemo u to kako bismo shvatili gde smo kao tim. Mislim da je to bilo dobro za nas. Poslednje dve utakmice su bile naše najveće konkurencije. Prvu smo izgubili tesno na turniru u Grčkoj, a u drugoj smo pobedili. Te dve utakmice su bile odlične za nas pred početak sezone. Radujemo se početku Evrolige i nastavićemo da napadamo utakmicu po utakmicu - nastavio je Vašington.

Tokom svog izlaganja pomenuo je i navijače, te nije krio oduševljenje.

- Iskreno, nisam znao šta da očekujem danas. Čuo sam da ćemo imati publiku. Ali to je definitivno bilo više nego što sam očekivao za prvi meč, posebno naš meč. Čuo sam da utakmice Evrolige postaju lude. Sala se trese i ne možeš da čuješ ništa od onoga što misliš ili govoriš. Samo se radujem svom tom iskustvu.

Za kraj je pomenuo i navijačke pesme.

- Apsolutno. Imam nekoliko omiljenih. Ne znam im imena, pa ako me sada pitaš, neću znati. Ali ću pevati malo tokom zagrevanja i tako to. Za nekoliko nedelja ću reći imena pesama - završio je Vašington.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA