Sraman potez igrača sa tzv. Kosova: Odbio da pruži ruku Miroslavu Raduljici, Srbinu prete pred meč u Prištini

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Marusija su slavili protiv Peći, koja predstavlja tzv. državu Kosovo,  na svom terenu sa ogromnih 98:75 u okviru prvog meča kvalifikacija za FIBA Evrokup, dok je ovaj meč privukao i dosta pažnje zbog Miroslava Raduljice koji je svojim komentarima navukao gnev Albanaca pred sam duel.

Naime, nekadašnji centar Crvene zvezde, Partizana i mnogih drugih je još u najavi meča na jednoj od objava ostavio kratak komentar, "Kosovo je Srbija", očigledno namenjen ovoj ekipi, što je samo izrevoltiralo njihove navijače.

Odmah su krenule pretnje na njegov račun kako će "doći u pakao u Prištinu", ali je njih prvo sačekao duel u Grčkoj na terenu Marusija, gde je i viđen nesportski potez mladog Andija Ahmetija, košarkaša iz Albanije koji je odbio da se pozdravi sa našim centrom.

On je jednostavno prošao pored Raduljice i samo ga je pogledao, dok se ni sam Raduljica nije brecnuo na to, već je jednostavno nastavio dalje.

Svakako, Raduljica je ovaj meč završio sa devet poena, četiri skoka i dve asistencije za 15 minuta na terenu. Revanš meč na programu je u četvrtak, 26. septembra s početkom od 19 časova i 30 minuta, a domaćin će sada biti Peć.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pozdravljen gromoglasnim aplauzom od strane Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA