Nekadašnji zlatni mladi reprezentativac ponovo u regionalnoj košarci: Nikola Mišković potpisao za Pelister

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji zlatni mladi reprezentativac Srbije, Nikola Mišković vraća se u regionalnu košarku. Posle odlično odigrane sezone u Superligi Rusije u ekipi Irkuta iz Irkutska, bivši igrač Mege potpisao je ugovor sa ekipom Pelistera iz Bitolja.

To automatski znači da ćemo ga tokom predstojeće sezone gledati i u ABA 2 ligi, gde će sa makedonskim timom pokušati da ostvari što bolji plasman i eventualno se domogne plasmana u ABA ligu.

On će ujedno biti i poslednje pojačanje Pelistera, pošto je klub iz Bitolja objavio da je ovime kompletirao čitav roster.

Pamti se Nikolina partija iz finala Evrobasketa za igrače do 18 godina 2017. godine kada je Špancima u pobedi uspeo da ubaci 23 poena i četiri skoka i time je zaslužio MVP nagradu, a ujedno je uvršten u idealnu petorku čitavog prvenstva.

Poslednje sezone u dresu Irkuta imao je prosek od 15 poena uz 6,8 skokova, dok je posle odlaska iz Mege nastupao za Arku iz Gdinje u Poljskoj, Podgoricu, Apolon iz Patrasa, kao i špansku ekipu Hestija Menorka.

Pelister će se ove sezone u prvoj fazi ABA 2 lige sastati sa ekipama Širokog, Podgorice i Vršca.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA