Ledej digao prvi pehar od odlaska iz Partizana i poslao jaku poruku, javio se i Aleksa uz prepoznatljive reči

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Olimpije iz Milano osvojili su Superkup Italije u košarci tesnom pobedom posle produžetka nad velikim rivalom Virtusom 98:96, a ulogu najboljeg igrača mini-turnira poneo je Nenad Dimitrijević.

Makedonski košarkaš je sa 16 poena, 5 skokova i 6 asistencija obeležio finale, pored Džoša Niba sa 20 i 9 skokova i Leandra Bolmara i Nikole Mirotića sa po 18 u pobedničkom timu.

I Zek Ledej je imao veliku ulogu u trijumfu, baš kao i u polufinalu, a sada je ubacio 11 poena uz 5 uhvaćenih lopti. Dan posle meča se oglasio na Instagramu.

- Veoma sam ponosan na ovu grupu. Borili smo se kroz rovove, ostali zajedno i zaradili to. Šampioni Superkupa - napisao je Zek Ledej.

U sekciji komentara javio mu se doskorašnji saigrač iz redova Partizana Aleksa Avramović. "Mir i ljubav brate moj" napisao je novi igrač moskovskog CSKA, koji je nedavno sjajno debitovao za ruski klub.

Javila se i proslavljena srpska streljašica i supruga Danila Anđušića Ivana Maksimović jednostavno poručivši "Svaka čast".

Milano kao po običaju učestvuje u Evroligi i ima najviše ambicije u novoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej napravio pometnju kod Arene: Navijači oduševljeni dolaskom košarkaša na druženjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA