Pogledajte lica prebledelih navijača nakon horor pada igrača u Železniku: Jeziva scena mnoge bacila u plač

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Horor scena desila se na meču između FMP-a i Cedevita Olimpije kada je Žiga Daneu tokom defanzivnog poseda na 21 sekund do kraja meča skočio da lupi rampu, a onda pao na glavu.

Lekarska ekipa je odmah ušla na teren da "oživljava" igrača, a navijači su ostali u potpunom šoku hvatajući se za glavu, dok su neki od navijača čak pustili suze usled stresne scene.

Usledili su minuti drame, a prisutni su se uporno hvatali za glavu zgroženi neverovatnim prizorom, čak je bilo navijača kada su plakali zatečeni prizorom.

Lica svih prisutnih su bila užasnuta, a reakcije smo mogli da vidimo kod Saše Nikitovića, Zvezdana Mitrovića, Davora Ristovića i mnogih drugih na tribinama.

Ekipa FMP-a je ovaj meč dobila ubedljivo rezultatom 75:62, a ovaj potez na 21 sekund do kraja meča će ostati upamćen kao jedan od najtežih horor padova.

Ovo je bila prva utakmica nove sezone ABA lige, a prvo kolo nam je pružilo veliki broj uzbudljivih mečeva. Ipak, ovo će ostati upamćeno kao jedan od najpotresnijih snimaka iz regionalnog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Težak pad košarkaša Cedevita Olimpije: Preko svog igrača pravo na vrat i leđa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA