Jezivo! Košarkaš pao na glavu u Železniku, lekari mu spasavali život, svi se molili, navijačica plakala u hali

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Utakmica između FMP-a i Cedevita Olimpije je išla u dobrom toku za srpski tim, ali onda se pred sam kraj utakmice desila užasna scena kada je igrač, pa malo je reći, nezgodno pao, te je nastala jeziva scena.

Reč je o Žigi Daneu, koji je pokušao da lupi rampu, ali mu se saigrač podvukao i tom prilikom je izvrnuo Žigu, koji je potom pao na parket glavom na dole.

Jeziva povreda je navela prisutne navijače, stručne štabove, igrače i zvanična lica na muk, a scene koje su usledile ledile su krv u žilama.

Daneu je ostao bez svesti, a medicinska ekipa je hitro uskočila da igraču izvadi jezik kako se ne bi ugušio.

Usledili su minuti drame, a prisutni su se uporno hvatali za glavu zgroženi neverovatnim prizorom, čak je bilo navijača kada su plakali zatečeni prizorom.

Na kraju su lekari uspeli da "ožive" Žigu, ali je on iznesen na nosilima, a tom prilikom je dobio gromke aplauze prisutnih u hali u Železniku.

Ekipa FMP-a je ovaj meč dobila ubedljivo rezultatom 75:62, a ovaj potez na 21 sekund do kraja meča će ostati upamćen kao jedan od najtežih horor padova.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odin

    22. septembar 2024 | 23:26

    Ovaj komentator toliko nrsi i nerazgovetno govori, pitam se da li ga iko razume. Kakvi su nekad bili komentatori, ovo je bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA