Senzacija u Španiji: Real Madrid izgubio finale Superkupa od Unikahe

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Velika senzacija viđena je u Superkupu Španije, gde je ekipa Unikahe osvojila trofej pobedom nad Real Madridom u finalu sa 90:80!

Kraljevski klub je važio za velikog favorita, naročito nakon što je u polufinalu eliminisao Barselonu i svi su očekivali da trofejom započnu sezonu, ali su doživeli hladan tuš.

Unikaha je već u prvoj deonici jasno stavila Realu do znanja da ozbiljno želi trofej, pa je posle prve četvrtine već bilo 32:19!

Real je uspeo u drugoj deonici da smanji i dobio je tu deonicu sa 26:17, ali je tim iz Malage u drugom poluvremenu uspeo da odoli naletima, a čak i da dobije preostale dve četvrtine, jednu poenom razlike, a poslednju sa pet poena.

Briljirao je Kameron Tejlor sa 22 poena uz 6 skokova i 6 asistencija, a odličan je bio i Kendrik Peri sa 16 poena uz tri asistencije.

Kod Reala su se istakli Argentinci, Fakundo Kampaco je postigao 19 poena, ali je podbacio sa asistencijama, jer je imao samo jednu. Gabrijel Dek je bio drugi najbolji u Kraljevskom klubu sa 13 poena i četiri skoka.

(Telegraf.rs)

Video: Dozet otkrio i anegdotu: "Javio nam se Kampaco, pitao je za Niš i Kup... Rekao je da će navijati"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA