Bogdanović: "Želim da me trenira Pešić, samo to... Svi znaju koliko volim Partizan!"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović, otvorio je svoj košarkaški kamp u Mirijevu, a tom prilikom je govorio o raznim temama.

Naime, Bogdan je prvo pomenuo selektora Svetislava Pešića.

- Čuli smo se, samo sam mu poslao svoj prvi intervju, gde sam rekao: "Želim da me trenira Pešić". Samo to. Oseća on emociju i odgovornost da ostane, ali opet na njemu je da odluči. To je sad tako, videćemo šta će biti za dva-tri meseca. Ne znam kako ide po pravilima i zakonima, ali smo mu mi sportski rekli da smo zadovoljni saradnjom i da imamo veliko poštovanje. Nadamo se da nas je malo prevario - rekao je Bogdan Bogdanović.

Nedavno je Bogdanović trenirao u dresu Partizana, čime je zagolicao maštu navijača.

- Samo sam hteo da pošaljem podršku svom klubu, gde sam počeo profesionalnu karijeru. Svi znaju koliko volim Partizan, obezbedili su mi uslove za trening. Na taj način sam hteo da im pošaljem poruku zahvalnosti. Znam da svi čekaju moje obećanje, ali ne mogu da vas lažem. Moj fokus je trenutno NBA, ali kada dođe vremena za to, presudiće emocije - nastavio je Bogdan.

Za kraj je govorio i o ciljevima u narednoj sezoni NBA lige.

- Za sada sam napravio jedan cilj, a to je da odigram 82 utakmice, to još nisam uspeo. Prošle sezone su mi falile dve, a ovu sezonu mislim da mogu to da ostvarim. Mislim da treba da radimo na timskoj atmosferi, imamo mnogo mladih igrača. Mislim da možemo to - rekao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Džons se "zapalio" na vređanje Vesne Čović: Prišao Vanja Marinković i objasnio neke stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA