Bivši igrač Partizana postao predsednik srpskog košarkaškog kluba

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Uoči nove sezone Košarkaške lige Srbije, u valjevskom Metalcu došlo je do važnih kadrovskih promena. Na redovnoj sednici Skupštine kluba jednoglasno je za novog predsednika izabran dosadašnji trener Branislav Ratkovica.

Ratkovica je zamenio Vladana Jankovića, koji je sa Upravnim odborom podneo neopozivu ostavku iz privatnih razloga. Janković se zahvalio svima koji su podržavali Metalac tokom njegovog mandata.

Izabran je i novi Upravni odbor, u kojem su Vladimir Novicki, Aleksandar Ivković, Dejan Mihailović i Petar Vranješ, dok će dva preostala člana biti naknadno imenovana.

Novi predsednik Ratkovica izjavio je da je kao trener dobro upoznao situaciju u klubu i da ima jasnu viziju za budućnost.

- Želja je da se razvijamo kao klub koji će pronalaziti, ali i istrpeti mlade igrače, što nije lak posao. Znam kako je to izgledalo u klubovima u kojima sam igrao i sigurno nas čeka mnogo izazova. Odmah ćemo krenuti sa novim projektom, ali je teško očekivati spektakularne rezultate u prvoj sezoni, jer je naš fokus trenutno usmeren na stabilizaciju kluba. Šansu će sigurno dobiti i igrači iz mlađih selekcija i nadam se da ćemo zajedničkim snagama Metalac zadržati na mestu koje mu i pripada - rekao je Ratkovica za sajt kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA