Partizan osvojio treći trofej, a sezona još nije ni počela: Ovako su crno-beli slavili usred Atine

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Veliki spektkal u Atini na stadionu "Panatinaiko" priredili su Panatinaikos i Partizan, a pobedu je u meču za trofej "Pavlos Janakopulos" odneo crno-beli tim rezultatom 75:64.

Slaba predtsava domaćina od početka i sjajna odbrana srpskog kluba kumovali su tome da domaćin bude u minusu maltene od starta, pa je tako tim Željka Obradovića došao do pehara.

Ovo je treći trofej za Partizan od početka priprema, pošto su u Italiji pre par nedelja došli do prvog, a nedavno u Beogradu i do drugog. Tako je tim sjajno najavio sezonu u kojoj će se boriti na četiri fronta.

Kapitenu Brendonu Dejvisu pehar su uručili organizatori, a on je u odsustvu Vanje Marinkovića odradio svoj posao i proslavio ga sa saigračima.

Crno-beli se sada okreću obavezama u ABA ligi, gde će u sredu 25. septembra ugostiti Borac.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je rekao za Obradovića: Pitali smo Bongu za Željka, a on se od srca nasmejao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    21. septembar 2024 | 23:39

    Zapravo, trebalo bi da je treci trofej a ne drugi... zaboravili ste Beograd i taj turnir... samo ovde za Atinu mi nije jasno nesto... da li se gledalo to da je samo ova utakmica bila zasebna kao jedina otvorena za javnost pa kao eto finalna i zato je Partizan osvojio ovom pobedom jer ako se gledaju sve utakmice zar ne bi Efes trebao da je pobednik koji jedini ima dve pobede (dobili juce nas i danas Makabija) ili se to ne gleda jer su sve te ostale utakmice bile zatvorene pa kapiram da je zato ovako?

  • Konobar

    22. septembar 2024 | 00:55

    Šampioni pripremnog perioda🤣🤣🤣

  • rumeni

    22. septembar 2024 | 00:18

    Športna Udružba PartizanAvangarda Kumrovec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA