Igokea slavila u povratku Simanića: Split pokazao zube, ali ih "slomio" u poslednjih pet minuta

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Splita ugostili su ekipu Igokee u meču prvog kola ABA lige, ali nisu uspeli da opravdaju poverenje navijača te su poraženi rezultatom 79:74.

Igokea je veći deo meča vodila i bila bolji tim, dok je domaćina vodilo dobro poznato ime abaligaške košarke Šenon Šorter.

Ipak, Split je u jednom momentu poslednje deonice uspeo da napravi niz i delovalo je da ubedljivo gaze ka pobedi, međutim tu je usledio potpuni pad igre na pet minuta do kraja meča.

Nekoliko poena vezala je Igokea, koja je na kraju uspela da odnese pobedu, a ono što je bilo za sreću jeste prvi meč Boriše Simanića posle više od godinu dana i to u pobedničkom maniru.

On je postigao 10 poena uz četiri skoka, koliko je i Dragan Milosavljević, a najbolji pojedinac bio je Brajs Džons, bivši igrač FMP-a, koji je bio blizu dabl-dabla sa 13 poena i devet asistencija.

U Splitu je najbolji bio Šorter sa 17 poena i devet skokova, a dvocifreni su bili i Jordano sa 14, odnosno Škara sa 11 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tirana je vasa sudbina

    21. septembar 2024 | 20:30

    volim aba ligu samo radi skeceva i humora koji dolazi od covica..hahah sta bi mi da ga nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA