Ogroman lik Nikole Jokića na Areni: Dobio ogromnu čast, čeka ga veliko iznenađenje kad dođe na posao

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji košarkaš planete, Nikola Jokić, dobio je posebnu čast jer će njegov lik krasiti spoljašnost "Bol arene" u Denveru, gde svoje mečeve igraju Nagetsi, ali i NHL tim Kolorado Avalanš.

Denver je imao neverovatnu čast da u prošloj sezoni ima dva MVP-ja u najpopularnijim sportovima u Americi - košarkaša i hokejaša.

Jokić je dominantno osvojio MVP titulu, treću u četiri godine, a isto je pošlo za rukom i Nejtanu Makinonu, koji igra za Kolorado Avalanš u NHL-u.

Zbog toga su Nagetsi i Avalanši zajedničkim snagama odlučili da im se oduže na poseban način, tako što su njihovi ogromni posteri nalepljeni na spoljašnost Arene.

- Grad dva MVP-ja - stoji u poruci koja je istaknuta uz likove Nikole Jokića i Nejtana Makinona, kanadskog hokejaša.

Podsetimo, Jokić je prošle sezone prosečno beležio 26,4 poena uz 12,4 skoka i 9 asistencija.

Zanimljivo je da je Makinon isto godište kao Jokić, a prošle sezone je ubedljivo slavio u glasanju za MVP-ja NHL-a ispred Nikita Kučerova i Konora Mekdejvida.

Prošle sezone je postigao 51 gol uz 89 asistencija na 82 utakmice, čime je postavio rekord franšize, a imao je i seriju od 35 utakmica zaredom na kojoj je upisao ili gol ili asistenciju, što je najduža serija u istoriji NHL-a.

Nema sumnje, Denver može da bude ponosan na Jokića i Makinona, koji pronose slavu Denvera kada je sport u pitanju.

Odužio im se sjajnim gestom, koji će nema sumnje, oduševiti Nikolu Jokića kad bude došao "na posao". Za sada samo bilbord i ogroman lik na Areni, a možda jednog dana čak i arenu nazovu po njemu, jer je za Denver učinio kao nijedan sportista pre.

(Telegraf.rs)

Video: Micić bi voleo da jednog dana zaigra sa Jokićem, a otkrio je i koji je nadimak imao u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA