Crvena zvezda otputovala u Dubai, Sferopulos poručio: "Borimo se za naše ciljeve..."

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Crvene zvezde u petak su otputovali u Dubai, gde će u nedelju odigrati prvu utakmicu nove sezone ABA lige.

Protivnik crveno-belima biće novoforirani klub Dubai, koji prvi put učestvuje u ovom takmičenju, a meč je zakazan za 17 časova u „Koka Kola Areni“.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos, izrazio je optimizam pred početak sezone:

- Nova sezona je pred nama, prva utakmica je protiv ekipe BC Dubai u Dubaiju. Nova ekipa, koja ima velike ambicije. Prvi put će učestvovati u ABA Ligi i generalno u evropskoj košarci. Za nas je veoma važno da dobro startujemo sezonu, koja će biti duga. Želim da poručim da ćemo se boriti na svakoj utakmici za pobedu, od prve predstojeće protiv ekipe Dubaja. Trenirali smo i pripremali se da budemo spremni za predstojeće utakmice. Želim ekipi mnogo zdravlja, što manje povreda imamo biće bolje za nas. U svim takmičenjima u kojima učestvujemo idemo utakmicu po utakmicu i borimo se za naše ciljeve - rekao je trener crveno-belih.

Kapiten tima, Branko Lazić, podelio je svoja očekivanja:

- Očekuje nas start sezone i to protiv ekipe koja je formirana tokom leta vrlo dobrim igračima. Radili smo vrlo vredno po povratku iz Rusije i sa optimizmom dočekujemo prvi meč. Opšta mesta za nas su uvek ista kao i prethodnih sezona: čvrsto u odbrani, pridržavanje plana i dogovora iz svlačionice, uz maksimalan respekt za protivnika, a Dubai je tim iako debitant u ligi, koji svakako zaslužuje poštovanje. Naša velika želja je da startujemo u novoj sezoni dobro - rekao je Lazić.

Crveno-beli će u subotu održati poslednji trening u areni u Dubaiju, a povratak u Beograd planiran je za ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA