Čović izdao hitno saopštenje i odgovorio Mišku: "Permutovao sam cifru... Ovim stavljam tačku..."

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović održao je ranije tokom dana konferenciju za medije gde je govorio pred početak nove sezone.

Između ostalog, dotakao se i transfera Nikole Topića u NBA ligu, za koji je kako je istakao Zvezda dobila 2.000.000 dolara na ime obeštećenja. Od te cifre, kako je rekao, 200.000 je otišlo Topićevom menadžeru Mišku Ražnatoviću.

Ipak, ubrzo se oglasio i sam Ražnatović, koji je demantovao ovu informaciju, i istakao da je Zvezda deo novca uplatila na račun Mege.

Sada se ponovo o ovoj situaciji oglasio Nebojša Čović, i to hitnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

- Povodom spekulacija koje su se pojavile u medijima nakon konferencije KK Crvena zvezda , a oko obeštećenja za igrača Nikolu Topića, predsednik kluba Nebojša Čović sledećom izjavom želi da otkloni bilo kakve nedoumice:

- Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača. Nakon provere u klupskoj dokumentaciji konstatovao sam da je KK Mega Vizuri uplaćeno 150 hiljada dolara neto, odnosno 180 hiljada dolara bruto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na ime obeštećanja po sporazumu za igrača Nikolu Topića. Ovim stavljam tačku na bilo kakve dalje spekulacije na ovu temu - rekao je predsednik KK Crvena zvezda.

Napomena: U prilogu se nalazi faktura koju je KK Crvena zvezda platio KK Mega Vizura u bruto iznosu od 180 hiljada dolara u dinarskoj protivvrednosti - stoji takođe u saopštenju uz fotografiju fakture.

KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA