Spartak u drami poražen od Juventusa: Ništa od Lige šampiona za tim iz Subotice!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Spartaka iz Subotice poraženi su u četvrtfinalu kvalifikacija za Ligu šampionaod Juventusa  sa 87:84, te su tako i završili svoj san o igranju u ovom takmičenju iduće sezone! Mogla je ekipa sa severa Srbije da dođe i do pobede, ali su odigrali nešto slabiju poslednju deonicu.

Ekipa iz Subotice je imala vleika očekivanja, iako ruku na srce, imala je pred sobom izuzetno težak žreb. Da su slavili protiv Juventusa, oni bi morali na Dinamo Sasari, što nije nimalo naivan protivnik u ovom takmičenju.

Obe ekipe su počele meč veoma izjednačeno, nije mogao ni Spartak, a ni Juventus da se odlepi na startu, te je prva deonica i završena samo jednim poenom razlike u korist Juventusa. Potom je Spartak zaigrao veoma dobra. Tim iz Subotice je ovaj deo igre uspeo da dobije i tako i povede sa činilo se velikih "+7".

Uspeo je Spartak tu prednost da čuva i u trećem delu igre određeni period, ali su polako posustajali, što je Juventus koristio i nekako je smanji razliku na četiri poena pred poslednjih 10 minuta. Bio je Spartak bolji u tih poslednjih 10 minuta, igrao je bolji, ali je na kraju doživeo pad i pao je u veoma neizvesnoj završnici.

Najbolji kod Spartaka je bio Devon Denijels sa 25 datih poena, a dvocifreni su bili i Nemanja Gordić sa 13, Dušan Miletić sa 15 i Danilo Nikolić sa 11 datih poena. Takođe, Gordić je odigrao i sjajnu utakmicu sa devet asistencija.

Kod Juventusa je najbolji bio Trop sa 23 poena, Dominik Grin je dodao 18, a dvocifreni su bili i Laurinas Belijauskas sa 14, odnosno Gediminas Orelik sa 11 i Arnaldo Toro sa 10.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA