"Mi treći, a najviše slavimo...": Bogdanović se jakim rečima podsetio meča sa Amerima, pa pomenuo slavlje

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kapiten košarkaške reprezentacije, Bogdan Bogdanović, gostovao je na RTS-u u emisiji "Oko", a tom prilikom govorio je o mnogim temama.

Tom prilikom, dotakao se i utakmice sa Amerikancima na Olimpijskim igrama, ali i slavlja koje je usledilo nakon osvajanja bronze.

- Ovako gledano iz ove tačke, ta utakmica je gotova. Nemamo mi tu za čim da žalimo... Krivvo nam je što nismo uspeli da pobedimo, najviše nama igračima i štabu. Treba gledati to za dalje, za naredne godine. Ta bronza, može samo da nam bude neka motivacija i neko izgrađivanje te kulture u reprezentaciji. Ovo je prvi put da sam pobedio na kraju takmičenja, da smo osvojili tu medalju, da se nismo vratili kući poraženi. Tako da, i taj povratak, i put, sve je bilo srećnije, veselije. Mislim da će nam ta medalja dosta pomoćni u budućnosti da se dotaknemo i tog zlata - rekao je Bogdanović, pa nastavio:

- Šta je uspeh, ovi prvi, drugi, mi treći, a najviše slavimo.

Dotakao se potom i slavlja koje će se dugo prepričavati...

- Tu su nam svima bile porodice i prijatelji. Sve smo spontano napravili. To je bilo neko druženje na naš način, na srpski način. I mi smo normalni ljudi, i mi volimo da slavimo kada su tako neki veliki razlozi. Tome su najviše doprineli napše porodice i prijatelji, usrećili su nas što su bili tu, i sve je to izgledalo nekako prirodno - rekao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Srbije stigli u Beograd! Pešić poručio: "Trebalo je da igramo finale sa Nemcima, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA