NBA šampion se izvinio zbog vređanja Evrope i Evrolige: "Razumem to, ali..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prethodnih dana je u žiži košarkaške javnosti Huan Toskano Anderson, čoveko koji ima i jedan NBA prsten sa ekipom Golden Stejt Voriorsa, a koji je osuo oštru paljbu i po Evropi, Evroligi, ali i svakom drugom takmičenju koje nije NBA liga.

Toskano Anderson je sa svojom selekcijom odabranih iz "Dži lige", igrao na Interkontinentalnom kupu gde je poražen od Unikahe, kada je tokom jednog tajm-auta imao i reči koje su doslovno razljutile mnoge košarkaše u Evropi.

On je rekao da je ta košarka sr...e, te da su oni svakako bolji, čak iako su izgubili.

Samo dan kasnije, stiglo je i izvinjenje od strane košarkaša.

- Razumem nivo talenta i takmičenje u ovim ligama. Ovo nije trebalo da bude pokazivanje nepoštovanja ovim timovima/ligama. Samo da podseti moje saigrače da je NBA najviši nivo i da, da bi bio u najboljoj ligi na svetu, moraš da igraš na najvišem nivou - napisao je Toskano Anderson.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    16. septembar 2024 | 19:29

    Vara se ovaj momak,mnogi igraju u NBA pa kada dođu u evropsku košarku ne mogu da opstanu,većina se ne snađe jer je zahtevno i svaka lopta se poštuje a ne cirkus trči i pucaj,mogu da navedem 20 košarksša koji su se brže vratili nego što su ostali u evropskij košarci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA