Otvoreno pismo Željka Obradovića i Vanje Marinkovića za Grobare zbog vređanja Vesne Čović

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 48

Košarkaši Partizana dočekali i savladali ekipu Pariza na Sajmu, u okviru drugog meča na prijateljskom turniru u Beogradu, a pored spektakla, sam duel su obeležila u neumesna sakndiranja zbog kojih je meč prekinut.

Tokom prekida iz kluba su odmah reagovali pa su tako viđene scene u kojima trener željko Obradović i kapiten Vanja Marinković odmah smiruju navijače.

Potom, dan Posle prekida i samog meča, košarkaški klub je izdao saopštenje u kojem osuđuje uvrede i koje prenosimo u celosti:

- Stručni štab i igrači Partizana Mozzart Bet protiv vređanja:

Jutro nakon završetka turnira pod nazivom NIS Open Air na kojem su učešće uzeli Pariz, AEK i naš Klub, članovi stručnog štaba i igrači Partizana Mozzart Bet se ovim putem obraćaju javnosti sa željom da istaknu nekoliko važnih stvari:

- Na prvom mestu, velika zahvalnost našim sportskim prijateljima, ekipama AEK-a i Pariza koje su došle u Beograd i uzele učešće na našem turniru. Iskreno se nadamo da su uživali u Beogradu i želimo im mnogo uspeha u sezoni koja je pred nama.

Navijačima Partizana neizmerno hvala na vernosti, brojnosti i neverovatnoj podršci koju osećamo ne samo tokom utakmica, već i van terena, na ulici, u restoranima, pozorištima, bioskopima, tržnim centrima... bukvalno na svakom mestu u Beogradu i šire.

Istovremeno, ovim putem skrećemo pažnju na stvari koje stručnom štabu i igračima Partizana veoma smetaju. Radi se o vređanjima svake vrste, upućenih sa naših tribina prema pojedincima ili kolektivima. Takvo ponašanje i slika koju šaljemo o nama vređajući druge je upravo ono protiv čega se borimo. Želimo da budemo primer drugima, da svakog protivnika dočekamo sa poštovanjem i ispratimo aplauzom.

Efekat koji publika izaziva vređanjem pojedinaca i drugih timova je jako negativan, kako za igrače, tako i za članove stručnog štaba. Takvim činjenjem sa tribina, sklanja se fokus sa igre i onoga što najbolje umemo za radimo i zbog čega smo se okupili, a to je igranje košarke za naš Partizan.

Pomozite nam tako što ćete svu koncentraciju usmeriti na podršku timu i pesme kojima ćete iskazivati ljubav prema Partizanu, bez vređanja bilo koga ili bilo kakvih drugih nesportskih ispada.

Snaga Partizana je oduvek bila u tome da igrači i navijači pobeđuju zajedno! Da bismo do pobeda lakše došli, neophodno je da svi u svakom trenutku usmerimo svu energiju na košarku i ljubav Partizanu - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    16. septembar 2024 | 10:27

    Samo neznam odaklr sudije iz KLS da sude? Zar sveti zeljko ne veruje samo u evroligaske sudije

  • Vuk

    16. septembar 2024 | 10:42

    To nije prvi put da vredjaju Covicevu zenu ili njega, i to dok igraju protiv ekipe koja nije Zvezda. Lepo je to sto im je Zvezda uvek u glavi, ali malo je morbidno, cak i za Grobare.

  • 😅😅😅😅😅

    16. septembar 2024 | 10:40

    rumenaga metličić 09,licemer,manipulant🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA