"To mi se sviđa kod njega": Ruskinja oduševljenja Avramovićem, objasnila je i situaciju oko Crvene zvezde

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4
Ilona Korstin Foto: Instagram/ ilonak10

Nekadašnja ruska košarkašica Ilona Korstin, sada generalna direktorka VTB lige, govorila je o nedavno završenom Superkupu u Moskvi na kom je učestvovala i Crvena zvezda!

U intervjuu za "Sport Ekspres", Ilona je otkrila zašto su crveno-beli igrali tri dana zaredom svoje tri utakmice - dok je istovremeno pohvalila i srpskog reprezentativca Aleksu Avramovića.

- Aleks igra efikasno i lepo. Izuzetan je u odbrani. On je bio taj koji je zaustavio Devona Akunu-Parsela kada je igrač Uniksa bio u odličnoj formi. Pored toga, sviđa mi se njegov prijateljski stav. Bio je trenutak kada je Avramović slučajno dodirnuo Kulagina, a Dima je ležao na parketu. Aleks je prišao, pitao ga kako se oseća, izvinio se i čvrsto mu stegnuo ruku. Bilo je veoma lepo gledati ga.

Na konstataciju novinara da su Zvezda i Zenit navodno imali neke žalbe kada je u pitanju zgusnut raspored, Ilona je rekla:

- Raspored je bio dogovoren sa upravom klubova. Što se tiče Crvene zvezde, oni su prvog dana Superkupa odigrali prijateljsku utakmicu u Atini. Ponuđeni su im različiti rasporedi, ali je na kraju uprava kluba odlučila da će stići kasnije, ali igrati tri utakmice zaredom. Takođe smo ovu situaciju razmatrali sa upravom Zenita i došli do razumevanja, iako je njihova situacija bila malo drugačija.

- Ipak, više smo se fokusirali na strane klubove. Oni su nam došli u teško vreme i pomogli u održavanju međunarodne agende. Usput, dobili smo puno pozitivnih komentara od Bešiktaša i Crvene zvezde. Takođe smo pozvali veliki broj stranih novinara na Superkup, koji su dali pozitivne komentare o našem turniru.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ništa novo

    16. septembar 2024 | 08:59

    Prvo pristanu na uslove, odnosno, sami ih biraju, pa se onda peru pred svojim navijačima za neuspeh, tako što optužuju druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA