"Šta to pevaju?" Karlik Džons pitao saigrače za prevod pesme Grobara, pa ih uporedio sa NBA ligom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Košarkaši Partizana savladali su Pariz u izuzetno neizvesnoj utakmici na Sajmu, gde su crno-beli došli do trijumfa od 83:82 i tako osvojili "Open air" turnir.

Onaj koji se posebno istakao pred Grobarima, bio je Karlik Džons, koji je i najveće pojačanje Partizana za novu sezonu.

- Ovo mi je stvarno bio prvi put pred Partizanovim navijačima i mislim da su to bile naše prve dve prave utakmice pred navijačima. Uzbudljivo je, neprestano pevaju, volim to i drago mi je da sam deo ovoga.

Upitan je da uporedi i navijanje Grobara i atmosferu u NBA ligi i da li se razlikuje.

- Oh, da. Ponekad u NBA navijanje utihne. Ovde ne. I to mi se sviđa.

Predočeno mu je da je na Sajmu bilo oko 20 odsto kapaciteta Arene.

- Da, razumem to. U stvari, razgovarao sam s članovima moje porodice. I rekao sam im, "znate li da ima otprilike 5,000 ljudi, a zvuči kao da ih je 10 do 15 hiljada". Tako da mogu samo da zamislim kako će biti kada ih bude 20.000.

Upitan je i da li je naučio neke pesme?

- Pokušaću. Čak i pitam moje saigrače nekada kad čujem skandiranje: "Hej, šta to oni pevaju?", da mogu malo da naučim.

- Moramo iz svake utakmice da izvučemo pozitivne stvari. Oni su igrali sjajno. Mislim da smo se dobro snašli, ima stvari koje možemo da poboljšamo i u odbrani i u napadu, u narednih dan dva ćemo gledati video i analizirati.

- Ponosan sam na to gde smo trenutno. Ne bih rekao da sam zadovoljan, jer mislim da uvek možemo biti bolji. To je cilj, da svakog dana budemo bolji i bolji. Ali ono zbog čega sam posebno uzbuđen da vidim šta još možemo da postignemo. Mislim da je ovo samo delić onoga što možemo da uradimo.

- Imamo potpuno novi tim. Mnogi momci nikada nisu igrali zajedno. Tako da učimo jedni o drugima, navikavamo se na trenera, učimo različite postavke i šeme i druge stvari. Kao što sam rekao, uzbudljivo je i radujem se tome.

Novinari su ga pitali i da li ga ljudi prepoznaju na ulici.

- Da, čovek, od prodavnica do odlaska na ručak, do tržnog centra. Prihvatam to. Mislim da je to ljubav navijača, to što znaju ko sam i što mi pokazuju ljubav. Zahvalan sam na tome - zaključio je Karlik Džons.

(Telegraf.rs)

Video: Dao je i jedno obećanje Grobarima: Nilikina otkrio u čemu je tajna njegove preciznosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA