Tajrik Džons se "zapalio" na vređanje Vesne Čović, a onda mu je prišao Vanja Marinković i objasnio neke stvari

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Košarkaši Partizana igraju na Sajmu u Beogradu finalni meč prijateljskog turnira, gde im je rival novi evroligaš, ekipa Pariza.

Oko 5.000 navijača crno-belih prepunilo je Halu 3, i atmosfera je bila sjajna sve do završnice treće četvrtine, kada je sa tribina počela uvredljiva pesma na račun supruge Nebojše Čovića.

Sudije, koje su srpske, su odmah prišle zapisničkom stolu i klupi i prekinule meč, a onda su navijači zapevali još jače u toj situaciji.

Trener Partizana Željko Obradović odmah je počeo da moli navijače da prestanu sa uvredama, a jedan od Partizanovih novajlija, Tajrik Džons, oduševljen koliko su glasno pevali navijači, počeo je i sam da gestikulira rukama želeći još vatreniju atmosferu.

Ipak, pošto očigledno nije upoznat sa srpskim jezikom i pesmama Grobara, odmah mu je prišao kapiten Partizana Vanja Marinković, koji mu je očigledno rekao o čemu se zapravo peva i da se ne priključuje tome, jer su u pitanju uvrede.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte i galeriju fotografija sa Sajma:

(Telegraf.rs)

Video: Sramota "Grobara": Na prijateljskom meču protiv Pariza vređali ženu predsednika Crvene zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Какви паћеници

    15. septembar 2024 | 22:59

    Оду на утакмици свога клуба не да прате клуб, него да би вређали чланове породице противничког клуба иако не играју са њим. Ако сте мангупи зашто не дођете на Звездину утакмицу када не игра са вашим клубом, да вређајте?

  • Srbin-nikad jugosloven

    15. septembar 2024 | 23:08

    Šta im uradi Čovke, život im uništio Srbenda hahaha ! Prskaj Čovke!!!

  • Bhm

    15. septembar 2024 | 23:07

    Sta će frustrirani franjevci, grupa građana ili ti JSD, bez trofeja godinama....udaraju na zene i decu sve u skladu sa hrvatskim dnk...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA