Arogantni Amerikanac pokušao da ponizi Evroligu, pa dočekao karmu: Kada će početi da poštuju Evropu?

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Američki košarkaš sa korenima iz Meksika Huan Toskano-Anderson doživeo je nešto što je u narodu poznato kao "karma", kada je prvo prozvao Evroligu, a onda ostao isprašen od strane ACB tima.

On je juče, pred finale FIBA Internacionalnog kupa komentarisao kako je Razvojna liga druga najbolja na svetu, na šta su se prozivke samo nadovezivale.

Sada je u meču protiv Unikahe, koja je na kraju slavila ubedljivo rezultatom 75:60, tokom jednog tajmauta zagrmeo na saigrače.

- Naš san nije da igramo je**nu ACB ligu, naš san nije da igramo je**benu Evroligu. Ova sr**nja koja nam prodaju su neprihvatljiva - rekao je Anderson.

Ne da ovom igrom nisu zaslužili da budu u NBA ligi, nego su daleko od Evrolige, a ponašanjem nisu ni za Razvojnu.

Dokle će trajati ta arogancija trenutnih i bivših NBA igrača je pitanje koje će se postavljati još neki vremenski period, dok se ne desi da na Olimpijskim igrama neka dražava iznenadi i slavi.

Velika je šteta što na klupskom svetskom prvenstvu nema najboljih timova, kao što to postoji u fudbalu, da se vidi ko je zaista koliko vredan.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštaj Filipa Krajinovića od Dejvis kup reprezentacije Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA