Aleksa Avramović upoznavao suprugu sa trenerom dok je davao intervju: Ovo je nešto najluđe što ćete videti

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav turnir je iza Alekse Avramovića! Srpski košarkaš je odmah po dolasku u moskovski CSKA pokazao svoj kvalitet i u pohodu na titulu VTB Superkupa svojim doprinosom pomogao da se sruše Crvena zvezda i Uniks.

Moskovljani su u subotu u finalu porazili klub iz Kazanja 87:72 uz 15 poena srpskog plejmejkera, koji je zasluženo zaradio i MVP nagradu čitavog turnira.

U razgovoru za "Meridian Sport" on je istakao da je sledeći cilj ekipe da se osvoji VTB liga, a potom se osvrnuo i na odluku da dođe u Rusiju. Takođe je pohvalio Ognjena Dobrića i Uroša Plavšića, istakavši da su i njihove partije posledica sjajnog olimpijskog turnira u dresu Srbije.

Interesantnu situaciju Aleksa je imao na početku razgovora i to ispred novinarskih kamera. On je rekao svojoj supruzi Teodori da upozna trenera, a zatim se obratio i Andreasu Pistiolisu, Grku koji vodi CSKA. U pitanju je nekadašnji saradnik Željka Obradovića iz Panatinaikosa.

- Upoznaj trenera, molim te - rekao je najpre Aleksa supruzi, a onda doviknuo Grku:

- Treneru, radim intervju, ovo je moja žena - doviknuo je Avramović uz smešak na licu.

(Telegraf.rs)

Video: Stigao Aleksa Avramović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA