Ovaj potez Kodija je oduševio Delije: Bivši košarkaš Partizana pokazao magiju u Rusiji

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u meču za treće mesto na VTB Superkupu od Zenit (83:70) i na čevrtoj poziciji okončali učešće na ovom turniru, koji je kao i svaki pripremni trenerima služio da oprobaju nove igrače, formacije i taktiku.

Janis Sferopulos je upravo to i učinio, a bolji od ostalih bio je Kodi Miler-Mekintajer sa 20 poena, 8 skokova i 6 asistencija, za ukupan indeks korisnosti od 29. Bivši košarkaš Baskonije je dobrim partijama već najavio potencijalni produžetak forme iz prošle sezone.

Osim učinka na terenu, Kodi je polako krenuo da kupuje navijače svojim atraktivnim potezima, od kojih se jedan posebno izdvojio.

Izlomio je američki plejmejker u finišu meča Gerogija Žbanova, bacio ga na zemlju svojim driblingom i čuvenim "ankle breaker" i potom pogodio sa poludistance.

Miler-Mekintajer je prošle godine u Evroligi u proseku davao 9.6 poena uz 7.3 asistencije i 4.4 skoka. Tokom karijere nosio je i dresove Levena, Parme, Teksasa, Zenita, Cedevita Olimpije, Partizana, Burga, Andore i Gazijantepa.

(Telegraf.rs)

Video: Mekintajer pričao o Teodosiću, a onda je u kadar upao Kenan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA