Bivši crnogorski košarkaš brutalno isprozivao Pantera, Anđušić pomenuo Zvezdu i branio Amerikanca

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Bivši košarkaš Ranko Velimirović našao se u centru pažnje ovih dana zbog svoje izjave na gostovanju u podkastu "Jao Mile". On je brutalnim rečima govorio o Kevinu Panteru i žestoko ga je isprozivao.

- Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki - uporedio je najpre Karlika Džonsa i bivšeg igrača Partizana, pa nastavio:

- Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou - istakao je Velimirović.

Njegovo izlaganje izazvalo je brojne reakcije, pa se tako javio i Danilo Anđušić, koji je ovog leta otišao u Dubai. On je stao u odbranu novog košarkaša Barselone.

- Dajte ljudi, a najbolja partija mozda ikada u majstorici, finale ABA lige? Samo jedna od, a najvažnija - napisao je Danilo.

Ranko Velimirović i Danilo Anđušić Foto: Printskrin / X

Panter je u pomenutom meču crno-belima doneo pehar sa 32 poena, 5 skokova i 2 asistencije uz indeks korisnosti od 32. Generalno je Kevin u dresu Partizana u prvoj sezoni u Evroligi u proseku davao 16.1 poen, dok je u drugoj bio na učinku od 15.

(Telegraf.rs)

Video: Panter, Naneli i Doužer nisu prišli na drugu stranu da se pozdrave sa košarkašima Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Becarac

    15. septembar 2024 | 10:49

    Iskreno, za 66 godina svoga zivota i vrlo pazljiv ljubitelj kosarke nikada nisam cuo za ovog Velimirovica..

  • .....👀

    16. septembar 2024 | 14:28

    Sj**ao covek i evrokup i F4 EL i kasu kluba sve unistio gori od tepica a tesko ko njeva moze za**bati

  • globalizacija

    16. septembar 2024 | 09:55

    Kakve veze ima sto niko nije cuo za doticnog. Valjda je bitnije sta je rekao. Imate extra igrace pa lupaju gluposti, ovaj samo iznosi svoje misljenje, koje je,uzgred,blizu istine. Da li bi vam bilo lakse da je ovo izjavio neko "poznat" i "veliko ime u kosarci".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA