Peđa Stojaković otkrio za čim žali u karijeri: "Još razmišljam o tom mom šutu..."

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Peđa Stojaković otkrio je da ga dve stvari posebno žuljaju kada je u pitanju njegova blistava karijera!

Stojaković je dao intervju za sajt "Meridijan" i tom prilikom je rekao da je ponosan na sve što je uradio, s tim da su mu dve situacije posebno urezane u pamćenje.

- Reći ću vam za čim žalim. Razmišljam o finalu sa PAOK-om, protiv Panatinaikosa, koje smo izgubili u petoj utakmici! Razmišljam o mom šutu 2002. u sedmoj utakmici finala Zapada protiv Lejkersa. To su momenti koji su na mene ostavili snažan utisak. Mislim da se i mnogi moji saigrači sećaju šanse koju smo imali kao ekipa, u tih šest godina koje smo zajedno proveli u Kingsima. O hemiji u timu koja je postojala na terenu i van njega. Naravno i na sve ljude - rekao je Stojaković i dodao:

- Kad se osvrneš na karijeru, proletela je brzo kao neki film. Ali, kada se sve uspori i osvrneš se, onda shvatiš da su na tom putu postojali kvalitetni ljudi koji se našli u bitnim situacijama i pomogli mi. Bila je to uzajamna saradnja, gurali smo se međusobno da budemo bolji, učili jedni od drugih.

Na pitanje koja je najbolja ekipa sa kojom je igrao, Stojaković je rekao:

- Iz mog ugla i kako sam se tada osećao kao igrač, Sakramento od 2002. do 2004. godine. Zatim reprezentacija iz 2001. i 2002. Te 2001. bili smo dominantni.

(Telegraf.rs/MeridianSport)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lija

    14. septembar 2024 | 15:16

    Covek bi sad u NBA bio ram uz rame sa Karijem! Kakav igrac kakva ekipa Kingsa tih godina uzivali smo gledajuci ih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA