"Niko nije znao ko je, dođavola, on": Bivši NBA šampion govorio o Miličiću i tom čuvenom draftu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji NBA košarkaš Tejšon Prins otkrio je da su igrači Detroita bili i te kako iznenađeni kada je klub 2003. godine odlučio da na draftu izabere Darka Miličića pre Karmela Entonija!

Detroit je imao pravo da bira drugog pika, Miličić je bio izbor kluba, dok je Prins prizao da su igrači tada svi hteli da to bude Melo.

- Svi smo znali ko je Melo, Darka nikada nismo gledali kako igra - rekao je Prins, na šta je voditelj dodao:

- Tačno, niko nije znao ko je, dođavola, on.

Prins, inače ovsvajač prstena sa Pistonsima 2004. godine, nastavio je da objašnjava tadašnju situaciju koja je usledila, a zatim je priznao da su igrači ostali u šoku na kraju.

- Ako bismo uzeli Melu, znali smo šta bi moglo da bude. A onda su rekli Darko, i mi smo pomislili: "Oh, u redu." Bili smo zatečeni.

Miličić je u Pistonskima bio do 2006. godine, a svojevremeno je priznao da je uglavnom sam krivac za sve što se dešavalo.

- Kad sam se prijavio za draft nisam bio punoletan. Draft je bio 25. ili 26. juna, ja punim 18 godina 20. juna, a moraš da apliciraš dve nedelje ranije ili tri. Oni su promenili to pravilo da bih se ja prijavio. Svi su hteli da uspem, osim mene. Kad si budala... Kad kažem deci, nemojte biti ludaci i idioti na tatu. Oni kao – kako možeš za sebe da kažeš da si idiot? Kažem – polako srećo, odrasćeš, videćeš i ti neke stvari, okolnosi i detalje. Sve ti je dato, a ti kažeš - neću. Evo ovome do mene, nemoj mene. To je jasno k'o dan.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA