Karlik Džons u čudu: "Bilo je neverovatno, nikad nisam bio deo nečeg ovakvog, Željko je strog, ali..."

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Najveće pojačanje Partizana, Karlik Džons, oduševio je Grobare na premijeri pred navijačima u meču u kojem je Partizan slavio sa 93:60.

Džons je upisao 7 poena za 7 minuta, a bio je aktivan i pored terena, a utiske je izneo pred novinarima posle meča.

- Ovo je prva pobeda pred navijačima. Uzbudljivo je. Iskreno, mislim da nikada nisam bio deo nečeg ovakvog. Bilo je neverovatno. Neverovatno je videti ovo. Drago mi je što smo pobedili i što smo imali priliku da igramo pred navijačima.

Džons je u nekoliko navrata ćaskao sa klincima koji su sišli pored terena.

- Sve je zbog dece. Oni vole košarku, volim je i ja, tako da mi je drago što mogu da imam nekog uticaja na živote te dece kroz male interakcije, možda i kroz neke proslave i slične stvari. Volim da imam energiju i da je dajem drugima.

Karlik je istakao i zbog čega je bio aktivan pored klupe.

- Uzbuđen sam. Verujem u svakog igrača, od prvog do petnaestog - šesnaestog. Samo želim da svi pobeđuju, jer ako oni pobeđuju, i ja pobeđujem, onda pobeđujemo kao tim. Tako da sam uzbuđen da vidim šta nas sve očekuje.

Istakao je i da ne žali što nije u NBA ligi, gde su ga mnogi očekivali.

- Ne, uzbuđen sam. Ja sam tip koji voli da bude prisutan tamo gde se nalazim. Kao što sam rekao, uživam u svakom trenutku u Srbiji trenutno.

Upitan je i o radu sa Željkom Obradovićem.

- Mislim da je jedinstven. Sjajan trener. Strog je, ali je i popustljiv. Opominje te kad je potrebno, ali ti isto tako uliva samopouzdanje. Želi da igraš svoju igru, ali i da radiš stvari kako treba. Tako da mislim da dobiješ najbolje sa obe strane tokom rada sa njim, i on je neverovatan trener.

Naglasio je i da očekuje veliki uspeh u predstojećoj sezoni.

- Čoveče, očekujem da napravimo veliki uspeh. Ništa manje od nečeg velikog. Ali, moramo ići dan po dan i stići ćemo tamo - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Ife Lundberg na srpskom poslao poruku Grobarima, pa oduševio rečima za Željka Obradovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA