Tajrik Džons: "Trener je dobar, mislim da će navijači ceniti moj trud"

 
S. G.
L. I.
S. G. L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Partizana savladali su AEK  u okviru pripremnog turnira za novu sezonu rezultatom 93:60. Izabranici Željka Obradovića su u svojoj prvoj utakmici pred domaćom publikom u novoj sezoni  odigrali izvanredno, a odličnu partiju pružio je i novi centar crno-belik Tajrik Džons, koji je postigao 12 poena.

- Bilo je dobro. Atmosfera je bila dobra. Bilo je lepo samo izaći ovde i igrati sa ovim momcima. Vežbamo već dugo vremena. Jedva čekam da igram protiv nekog drugog - započeo je Džons.

On je potom pričao i o atmosferi koju prave Grobari.

- Srećan sam što izlazim tamo, što igram snažno i radim sve što mogu da pomognem timu da pobedi. Mislim da će ceniti moj trud sve dok igram sa žarom - nastavio je centar Partizana.

Upitan je Džons posle meča i šta može da obeća navijačima na mečevima koji dolaze.

- Da ćemo igrati koliko god možemo snažno. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da izađemo kao pobednici.

Takođe, pouzdani centar je govorio i o treneru Željku Obradoviću.

- Trener je uvek dobar. Očekuje mnogo od nas. Tim, učimo. Dobra stvar je što smo svi novi pa svi zajedno učimo. Učimo kao deo sistema. Iz dana u dan postajemo sve bliži. Mislim da ćemo, kada sezona počne, nastaviti da rastemo kao tim i da se još više zbližimo.

Za kraj je govorio o životu u prestonici Srbije.

Sviđa mi se publika. Beograd je dobar grad. Miran grad. Bio sam u nekoliko restorana, ali ne radim mnogo toga osim toga. Omiljena hrana u Srbiji? Još nisam probao srpsku hranu. Stići ću do toga - završio je Džons.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Petrović o spektaklu Draženu u čast: Ovo je najveća svetkovina u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA