Lundberga oduševila atmosfera: Poslao Grobarima poruku na srpskom, a onda ih oduševio rečima o Žocu!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Košarkaši Partizana savladali su AEK iz Atine u Hali 3 Beogradskog sajma sa ubedljivih 93:60, čime se novi tim crno-belih predstavio Grobarima na sjajan način.

Pred nekoliko hiljada navijača pred krcatim tribinama igrači su bili posebno inspirisani.

Jedan od boljih bio je Ife Lundberg, koji je postigao 10 poena za 15 minuta na parketu, bez promašaja iz igre i sa slobodnih bacanja, ali i sa pet asistencija i tri skoka.

Posle meča, Danac je izneo utiske sa meča.

Bilo je zabavno igrati. Ponosan sam na momke, na način kako smo se borili, pre svega. Mislim da smo jako dobro odigrali na oba kraja terena. Zadovoljan sam svime što smo postigli u predsezoni do sada, tako da se nadam da ćemo nastaviti da gradimo dalje igru na tome.

Prikomentarisao je i atmosferu pred Grobarima.

- Volim je. Ovo je ono što sam želeo da iskusim. Ovo je moje prvo iskustvo sa navijačima Partizana. I znam da je ovo bio samo delić onoga što nas očekuje kada sezona počne. Tako da sam veoma uzbuđen. Bilo je zabavno - rekao je Lundberg.

Bliži se početak sezone i Evrolige, koja će verovatno biti nikad jača, ali Lundberg ne razmišlja previše unapred.

- Naš način razmišljanja je da idemo dan po dan. Trudimo se da napredujemo svakodnevno, da guramo jedni druge međusobno i igramo sa puno energije.

Tvoja poruka za Grobare?

- Nastavite tako. Idemo Grobari - rekao je na srpskom.

Upitan je i o radu sa Željkom Obradovićem.

- Fantastično, to je razlog što sam došao ovde, da me trenira legendarni trener. Verujem da ima sposobnost da otključa nešto novo u mojoj igri i sviđa mi se kako to izgleda do sada.

Partizan će igrati u nedelju protiv Pariza.

- Biće zabavno, naše prvo iskustvo protiv protivnika iz Evrolige. Tako da ćemo pristupiti s puno poštovanja, ali i s mnogo pozitivne energije. To će biti naš prvi pravi test, da tako kažem, u smislu timova protiv kojih ćemo igrati na dnevnoj bazi. Ali, to je samo još jedna utakmica. Predsezona je, igramo da bismo se poboljšali - zaključio je Lundberg.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović "očitao bukvicu" Koprivici da se smiri posle tehničke greške

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza

    13. septembar 2024 | 21:49

    Cemu lozana, ovaj tim nema perspektivu. Kk Kamerun je najozbiljniji kandidat da bude poslednji u EL. Kako mu se godinama poklanja ucesce, bice Franjevci zadovoljni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA