Nikola Jović o OI u Parizu: "Svi smo znali da sam povređen, ali Pešić je želeo da igram..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaš Majami Hita Nikola Jović je ovog leta bio u 12 Svetislava Pešića za Olimpijske igre u Parizu, uprkos povredi skočnog zgloba koja ga je mučila od kraja sezone.

Nikola je istakao da je reč o nešto težoj povredi, te da nije znao da će biti deo sastava za Pariz.

- Nije to bila uobičajena distorzija skočnog zgloba, već i mala fraktura. Tada nisam znao hoću li uopšte moći da idem na Olimpijske igre, ali moj najveći cilj je bio da budem tamo i da pomognem, u kolikoj god ulozi. Odleteli smo u Pariz i znao sam da nisam u pravoj formi jer neko vreme nisam igrao. Moje stopalo nije bilo spremno za veliku ulogu, svi smo to znali, trener je sve razumeo, ali je i dalje želeo da idem, i dalje je verovao da mogu da pomognem, i to sam i uradio - počinje priču Jović.

Oporavak ide u dobrom smeru i trenutno se dobro oseća.

- Rekao bih da sam skoro potpuno zdrav. Naravno, tu je još taj malo ligament koji treba da dođe na sto posto, rekli su mi da će za to biti potrebno malo više vremena, ali nije to problem.

Pored svega ostaje oprezan da se oporavak izvrši u potpunosti.

- Nije šala ta povreda koju sam imao, pa se staramo da stopalo bude okej posle svakog treninga, ne želim nove probleme. Radujem se tome što ću biti sto posto - zaključio je Nikola Jović.

(Telegraf.rs)

Video: Odgovor Nikole Jovića na pitanje da li bi došao u Zvezdu: Pomenuo je i Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA