Avramović želi da ubedi Pešića da ostane na klupi Srbije: "Razgovaraću sa njim, on sve zna"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon sjajnih uspeha tokom prethodna dva leta Svetislav Pešić je odlučio da se povuče sa klupe reprezentacije Srbije i posveti se svojim obavezama u Minhenu. Ta vest u javnosti nije dočekana sa oduševljenjem.

Popularni Kari je osvojio srebro na Svetskom prvenstvu sa nacionalnim timom, a onda i bronzu na Olimpijskim igrama. Jedan od igrača koji je bio ključni šraf u svemu tome je Aleksa Avramović.

On je u izjavi za Mozzart istakao da je selekcija sa Pešićem ponovo izrgadila kult i da ne želi da poveruje da se onb povlači.

- Ponovili smo ogroman uspeh, sada smo već reprezentacija koja kada se pojavi na nekom velikom takmičenju odmah pretenduje na medalju. To nije bio slučaj prethodnih godina, ali ovo je samo pokazatelj kako je selektor Kari Pešić sve to postavio sa ljudima iz Saveza. Svi su odradili fantastičan posao i u ovom ciklusu smo od tri takmičenja izvukli dve medalje. Da li je moglo bolje? Uvek može. Ipak, da nas je neko pitao da li bismo prihvatili ovo? Svi znamo odgovor. Leto je bilo za pamćenje i nikada neću moći da zaboravim dva najbolja momenta u mojoj karijeri, Filipine i Olimpijske igre. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima koji raduju čitavu naciju.

- Treba da se čujem sa njim. Ne želim da poverujem da se to desilo. Ne ja, nego svi igrači - rekao je Avramović.

Na kraju je dodao da se nada da će Kari ostati tu gde jeste.

- Nadam se da će ostati selektor... Mislim... On sve zna - rekao je Avramović za Mozzart.

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Video: Stigao Aleksa Avramović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AK47

    14. septembar 2024 | 09:09

    Kari molim vas ostanite selektor 🇷🇸❤️🙏.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA