Ovo će oduševiti Delije: Pogledajte šta je uradio Aleksa Avramović pred meč CSKA Moskva - Zvezda

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Srpski košarkaški reprezentativac Aleksa Avramović je ovog leta prešao iz Partizana u CSKA iz Moskve, a zanimljivo je i da mu je jedan od prvih mečeva u novom klubu baš protiv Crvene zvezde.

Meč između CSKA i Zvezde počinje od 19 časova, možete prenos uživo da pratite i na Telegrafu, a pre meča je viđena zanimljiva scena.

Naime, Aleksa je letos bio deo reprezentacije Srbije, koja je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila bronzanu medalju i oduševila javnost u Srbiji, ali i čitavu košarkašku javnost u celom svetu.

Sada u Zvezdi ima nekoliko reprezentativaca koji su bili deo reprezentacije u Parizu, to su Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, dok je takođe tu i tim menadžer Nebojša Ilić.

Aleksa je zbijao šale sa Nešom Ilićem i Dobrićem, sa kojim se na kraju srdačno izgrlio, a oni su inače i veliki prijatelji.

Podsetimo, Aleksa je i na kraju prošle sezone davao izjavu koja je oduševila navijače Zvezde, ali su mu malo zamerile pristalice Partizana, kada je rekao "samo da smo svi zdravi, nebitno ko za koga igra" i kada je rekao da mu je mnogo žao što se povredio Nikola Topić.

(Telegraf.rs)

Video: Dobrić o Roleksima koje im je poklonio Nikola Jokić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан

    12. septembar 2024 | 21:30

    Звездаш сам али ми је Алекса много драг момак. Културан момак,увек кулурне објаве. Свака част да су нам сви играчи такви да бар они не распаљују ове коњине на трибинама. А о неким тренерима да и непричам

  • miro

    12. septembar 2024 | 20:31

    Dok je igrao kod rumenka mora da cuti ali sad se vidi jednom Zvezdas uvek Zvezdas.Dzaba vam novci sinovci

  • Нена

    12. septembar 2024 | 19:54

    Браво за Алексу... браво за делије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA