Jaka Blažič i reprezentativnoj penziji: "Uvek je bilo zadovoljstvo i čast igrati za Sloveniju"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slovenački reprezentativac Jaka Blažič govorio je pred početak nove sezone o ovom letu, koje je propustio posle dugo vremena igranja za nacionalni tim.

Otkrio je šta je tokom leta radio nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, prošao je težak period, a sada je spreman da se košarci vrati.

- Leđa su mi dobro, sve je kako treba. Propustio sam leto sa reprezentacijom, odmorio se, probao da se rehabilitujem koliko je to moguće. Doneo sam dobru odluku što se tiče mog zdravlja, da mogu da treniram i igram normalno. Operisao sam se u Turskoj, posle imao veliku minutažu prošle sezone i osetio sam da mi stanje nije dobro. Sada me ništa ne boli - rekao je Jaka Blažič.

Nije siguran da li će igrati u reprezentaciji i u nastavku, ostavlja sve na "dugom štapu", pa će razmišljati o tome kada dođe vreme za to.

- Što se tiče budućnosti, još ne znam. Moram da pričam sa trenerom prvo, koji su njegovi planovi i da li će biti smena generacije. Videćemo. Uvek je bilo zadovoljstvo i čast igrati za reprezentaciju, ali sada idem korak po korak. Postoji li mogućnost da sam odigrao poslednji meč za Sloveniju? Ne znam, teško je sada pričati o tome - zaključio je Blažič.

(Telegraf.rs)

Video: Blažič "ne prašta" Kaliniću: Kapiten Zvezde promašio kucanje, Slovenac pogađa trojku uz faul

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA