Aleksa Avramović došao kod njega, a on pričao o Teodosiću: "Ljut sam na Tea iako ga moja majka mnogo voli!"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Predsednik CSKA iz Moskve, Andrej Vatutin, govorio je o tome kako je došlo do potpisa sa bronzanim reprezentativcem Aleksom Avramovićem.

Ističe da je Miškova uloga bila velika u tom potpisu, ali da mu nije bilo svejedno kada se NBA liga ubacila u priču, otkrio je Vatutin za "Mozzart Sport".

- Veliko iznenađenje za nas kada nas je Miško (Aleksin agent Miodrag Ražnatović) pozvao i predstavio nam mogućnosti da dovedemo Aleksu. Zaista veliko iznenađenje jer je on evroligaški igrač i mogao je da igra i dalje u Evroligi. Istog momenta sam rekao Mišku da ga želimo i potpisivanje je usledilo veoma brzo. Tražili su nam 10 dana izlaznu klauzulu za NBA što je normalno za takvog igrača - rekao je Vatutin.

Potom se osvrnuo na Miloša Teodosića, koji je sa CSKA došao do titule prvaka Evrolige.

- Drugačiji mentaliteti, drugačija psihologija. Teodosić je magija, jedinstven - počeo je Vatutin, pa onda počinje:

- Bio sam veoma srećan kada sam ga doveo, a mnogo sam bio ljut kada je otišao u NBA jer on je genije na terenu. Sada sam ponovo ljut na njega jer nije sada u Moskvi iz nekog razloga. Svi ovde ga mnogo volimo, on je moj prijatelj. Veliko je zadovoljstvo kada god ga vidim, kada god pričam sa njim jer poseduje zanimljiv i jedinstven mentalitet, ima uvek zanimljive poglede na svet, ima neki drugi ugao gledanja na situacije. Mnogo mi nedostaje, mojoj majci takođe koja ga obožava. Želim Milošu puno zdravlja i sreće, njemu i njegovoj porodici - zaključio je Andrej Vatutin.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Video: Doček srpskih paraolimpijaca na aerodromu Nikola Tesla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    12. septembar 2024 | 14:32

    Тео,један,једини,непоновљиви!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA