Velimir Perasović održao čas košarke Bešiktašu i Alimpijeviću: Uniks zgazio Turke u prvom kolu VTB Superkupa

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Moskvi je počeo VTB Superkup, gde učestvuje šest ekipa od kojih je jedna i Crvena zvezda koja će izaći na teren tek drugog dana. Dok crveno-beli čekaju svoj meč, dvojica Srba su već videla parket VTB Arene, Aleksa Avramović je slavio sa CSKA protiv Lokomotive, dok je Dušan Alimpijević sa Bešiktašem ubedljivo poražen od Uniksa.

Jednostavno, ekipa Uniksa iz Kazanja je slavila sa 97:69 protiv turskog predstavnika, čime su samo pokazali da imaju dosta toga da pokažu iako im je zabranjeno da igraju u evropskim takmičenjima.

Velimir Perasović je tako i pokazao zašto je njegova ekipa pre dve godine došla do titule, dok je ove izgubila u finalu od CSKA.

Bešiktaš je dobro počeo, imali su tri poena posle prvih 10 minuta, ali se doslovno sve raspalo u drugih 10 minuta. Primili su čak 39 poena, dok su postigli samo 13, te je praktično već tu i bilo sve rešeno.

Prednost Uniks je samo rasla, da bi se Bešiktaš tek trgnuo u poslednjoj deonici.

Najefikasniji na meču bio je Ejkon-Parsen Divon sa 24 poena, jedan manje je dodao Markos Najt, dok je Džejlen Rejnolds imao 16 datih poena. Kod Bešiktaša je dvocifren bio samo Konan Kerem sa 12 poena, dok su svi drugi bili na jednocifrenom broju poena.

(Telegraf.rs)

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA