Kobi Brajant "živi": Mnogi su u čudu, ovakvog dvojnika legendarne Mambe još niste videli, sličnost je ogromna

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prošlo je više od četiri godine otkako je nastradao Kobi Brajant u nesreći zajedno sa svojom ćerkom i još nekolicinom ljudi. Košarka je izgubila velikana koji je tek završio karijeru, ali uspomene na njega žive i duže od večnosti.

Brajant je jedan od nekoliko igrača koji se smatraju najvećim ikada u igri pod obručima, dok je pravo pitanje i da li će se pojaviti neko sličan njemu ili neko ko će uspeti da ga nadmaši i stane rame uz rame sa velikanima poput Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa, Nikole Jokića i mnogih drugih...

Međutim, do sada su se pojavljivali ljudi koji su mu bili slični, makar likom. Pa je tako Rondej Holis Džeferson postao hit na Mundobasketu u Manili, gde je svojom pojavom, ali i načinom igre dosta ličio na Kobi Brajanta.

Ovoga puta, na društvenoj mreži TikTok se pojavio i jedan anoniman čovek koji je upisan pod imenom "Kobi", a koji takođe ima neverovatnu sličnost sa Kobijem Brajantom.

Njih dvojica izuzetno liče, dok je uspeo i da iskopira njegov šut. Kako to sve izgleda, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA