Nedavno postao Jokićev saigrač, a sada objavio kako se sprema za novu sezonu

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Denver Nagetsi polažu velike nade u Rasela Vestbruka pred početak nove NBA sezone, posebno kada je reč o njegovom šutu. Vestbruk je poznat kao igrač koji može da bude ili sjajan ili potpuno nepredvidiv, pa su očekivanja da će ove sezone njegova forma biti na vrhunskom nivou.

Video koji je nedavno isplivao na mrežamai, prikazuje Vestbruka kako trenira šut na terenu, i čini se da je trenutno u vrlo dobroj formi. Iako je reč o samo nekoliko minuta snimka, Vestbrukov skok-šut izgleda veoma dobro.

Međutim, pitanje koje se postavlja je da li će Vestbruk uspeti da zadrži ovakav učinak kada počne sezona?

Prošle sezone, Vestbruk je imao uspešnost šuta iz igre od 45,4%, što je bio napredak u odnosu na prethodne godine. Ipak, njegov šut za tri poena bio je prilično loš, sa samo 27,3% uspešnosti, što je bilo blizu najnižeg procenta u njegovoj karijeri.

Kao i uvek, Vestbrukova igra bila je dosta promenljiva, mešavina sjajnih poteza i problematičnih šuteva. Njegova energija i odlučnost nikada nisu dolazili u pitanje, ali je u poslednjih nekoliko sezona bilo jasno da često nije dovoljno precizan.

Nagetsi će od njega ove sezone očekivati mnogo, posebno sada kada Kentavijus Kaldvel-Poup više nije u timu, što znači da će Vestbruk morati da nadoknadi neke od tih poena. Iako je njegova strast na terenu neosporiva, od njega će se zahtevati i da bude pouzdaniji u napadu.

Ipak, ostaje nam da vidimo da li će uspeti da bude onaj iz najboljih dana svoje karijere. Podsećanja radi, Vestbruk je nedavno pojačao Nagetse, te će tako igrati zajedno sa našim Nikolom Jokićem.

(Telegraf.rs)

Video: Micić bi voleo da jednog dana zaigra sa Jokićem, a otkrio je i koji je nadimak imao u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ovaj je bre

    11. septembar 2024 | 17:41

    upropastio svaku ekipu u kojoj je igrao pa će i nagets

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA