Srbija je odabrala, narod želi njega za novog selektora košarkaša Srbije! Ovo su rezultati Telegrafove ankete

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Košarkaška reprezentacija Srbije je ostala bez selektora, nakon što je istekao ugovor Svetislavu Pešiću, a isti još nije produžen, s obzirom na to da je i naš Košarkaški savez ostao bez predsednika i čeka se i tu odluka.

Samim tim, odmah su počela nagađanja i o tome ko bi mogao da bude novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, za kim će posegnuti rukovodostvo u Savezu, kog doduše još i nema, ali na koga bi mogli da računaju.

Naravno, nekoliko imena je odmah izbilo u prvi plan poput Saše Obradovića, Saše Đorđevića, Darka Rajakovića, dok se naravno u obzir uzima i ostanak Svetislava Pešića na ovoj funkciji, jer i to nije odbačena mogućnost.

U skladu sa tim, Telegraf je pitao ljude i ko bi biio idealan naslednik Svetislava Pešića, a u anketi je učestvovalo oko 11.000 ljudi.

Na prvom mestu su ljudi odabrali ostanak upravo Svetislava Pešića, za koji je glasalo oko 4.900 ljudi. Na drugom mestu se našao Saša Đorđević sa 2.226 glasova, dok je na trećem završio Saša Obradović sa 1.676.

Rezultate ankete možete pogledati ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • БаскетФузбал

    11. septembar 2024 | 17:22

    Чудан неки свет у Фузбалском и Кошаркашком Савезу. Друловића и Пешића са врхунским резултатима смењују а Пиксера губитника држе!? Све што нема логике може се код њих наћи.

  • Gg

    11. septembar 2024 | 17:14

    Kakav bre Đorđević

  • Aca

    11. septembar 2024 | 17:01

    Rade Bogdanovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA