Nikola Mirotić: "Tužan sam..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Košarkaš Olimpije iz Milana, Nikola Mirotić, komentarisao je stanje ekipe za narednu sezonu u Evroligi, kada su očekivanja od njih visoka.

Mirotić je istakao da ekipa ima solidan sastav i da je njihova svrha poboljšanje u odbrani i tranziciji, uz naglasak na dodatni trening.

- Imamo čvrstu ekipu bez sumnje. Doveli smo Džoša Niba, Dejvida Mekormaka, Diopa, Bruksa, Bolmara, Nena Dimitrijevića i mislim da ćemo igrati veoma čvrstu košarku. Kao prvo, bićemo bolji u odbrani i u tranziciji i lepo je kada se priča o tome, a sada moramo da dokažemo sve na terenu. Igrali smo neke prijateljske, pobedili smo, a sada moramo više da treniramo. Izgledamo dobro i gladni smo - istakao je Mirotić.

Takođe, izrazio je nezadovoljstvo zbog prošle sezone i ambiciju da se ove godine vrate u plej-of Evrolige.

- Sviđa mi se što se ulaže novac. Pogledamo Panatinaikos koji je osvojio Evroligu. Obično timovi zadrže jezgro igrača i ne dovedu mnogo igrača, a oni su doveli tri superstara. Oni ponovo hoće da pobede. Olimpijakos, Real Madrid, svi, sada su svi uzbuđeni i hoće na Fajnal For. Pogledamo sada Milano i kako nismo ušli u plej-of… Zbog toga sam tužan. Prvi put u životu nisam igrao plej-of Evrolige i bilo mi je teško. Milano mora da ide u plej-of, na prvih šest pozicija i to je naš cilj - rekao je Mirotić.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    11. septembar 2024 | 13:57

    Значи, дао си реч?!?? Немој после да врдаш!

  • miro

    11. septembar 2024 | 13:46

    Ipak si ti super igrac i karakterna osoba koga Srbi postuju i uvek ce ti se diviti.🇷🇸🙏💪🏻👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA