"To mi se za ove tri godine u Partizanu nije dogodilo": Obradović otkrio kako su ga oduševili novi igrači

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 19

Trener Partizana Željko Obradović bio je gost "X&O’s CHAT" podkasta, i tom prilikom govorio je o brojnim košarkaškim temama, a između ostalog dotakao se i aktuelnog tima crno-belih, kao i sezone koja počinje.

Crno-beli sa velikim ambicijama i izmenjenim timom dočekuje novu sezonu, a Obradović je sa voditeljem Edinom Avdićem, pored ostalog, govorio i o načinu na koji je sastavljen aktuelni tim.

- Prošle godine, neki igrači su otišli. Imali smo prelazni rok kakav smo imali. Otipla su dvojica igrača od kojih je jedan bio prvak Evrope, a drugi je igrao finale NBA lige. Bili su veoma važni.

- Ove godine, uopšte nije bio plan da se promeni ceo tim. Ispalo je tako, iz raznoraznih okolnosti. Neki igrači su imali želju da idu, neki su bili pod ugovorom. Smatram da je uvek najbolje da se poštuje želja igrača. Imali smo i mi neke ocije. Suština je da je igrač slobodan da radi šta hoće kada završi ugovor. Naše opredeljenje je da napravimo ovakav tim kakav smo napravili i naravno da je odogvornost na meni kao treneru. Kako će to da izgleda, znaćemo na kraju sezone. Onda će svi imati priliku da kritikuju, ili da hvale.

Takođe, Obradović je istakao i neke od stvari koje su ga oduševile tokom rada sa novim timom.

- Postoji jedna stvar zbog koje sam presrećan. Prvi trening koji smo imali, sedam srpskih igrača, ovih mladih, svi su ostali da šutiraju kad sam završio trening… i stranci. Ali, Boga mi, na kraju su svi oni ostali da šutiraju. To se meni za ove tri godine u Partizanu nije dogodilo. Posvećenost…

Potom je otkrio:

- Bilo je nekih igrača koje smo molili da dolaze kad je slobodan dan, a oni nikad nisu došli. Kako ćeš da postaneš šuter? Kad završimo trening, ja dam zadatak da se ubaci 100 šuteva, a oni me gledaju i kažu: “A zašto 100?”. Najbolji koje sam trenirao su svako jutro dolazili i ubacivali po 500 šuteva - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ne divani

    10. septembar 2024 | 22:37

    bili prešo u čačak da preuzme borac i pokaže svoje stručne sposobnosti sa njiov budžet. a i selo mu je tu blizo.

  • DESILO SE

    10. septembar 2024 | 22:40

    da od ZVEZDE nisi mogo' ništa da osvojiš

  • 😅😅😅😅😅

    11. septembar 2024 | 01:07

    rumenaga metličić 09 🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA