Mornar i definitivno igra ABA ligu, Pavićević optimista: "Možda nam se posreći kao Amerikancima!"

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prethodnih dana govorilo se o tome da je upitno učešće Mornara iz Bara u novoj sezoni ABA lige, ali su košarkaši pomenutog kluba u ponedeljak odradili prvi trening pred novu takmičarsku godinu i otklonili svaku dilemu.

Pred početak takmičenja svoje utiske izneo je strateg tima Mihailo Pavićević.

- Najbitnija stvar za ovu ekipu, grad i našu državu jeste da Mornar, klub sa lepom košarkaškom tradicijom, nastavlja da radi i promoviše ne samo sebe nego i Bar i Crnu Goru. Ekipa je potpuno nova. Očekuju nas intenzivne, ali nikad kraće pripreme. Ko zna zašto je to dobro - započeo je Pavičević.

Na raspolaganju Pavićeviću za prvi trening stavilo se 15 košarkaša: Trevis Ajvi, Džamari Smit, Džejden Bedijak, Ilija Đoković, Aleksa Ćubić, Lovre Runjić, Vlada Komnenovića, Novak Peković, Lazar Radetić, Matij Spičanović, Lovre Buljević, Milija Mikovića i Srđa Bulatović.

- Možda se i nama posreći kao američkoj reprezentaciji koja se okuplja desetak dana pred početak takmičenja. I da smo imali pune pripreme teško da bismo mogli da računamo na bodove protiv Budućnosti u prvom kolu, Crvene zvezde u drugom i Cedevita Olimpije u trećem, pa i Mege u gostima u četvrtom - rekao je Pavićević, a zatim dodao:

- Dakle, pripremaćemo se između utakmica i verujem da ćemo već protiv Mege imati šta da pokažemo, a naročito u petom kolu protiv Borca u Topolici - završio je Pavićević.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Petrović o spektaklu Draženu u čast: Ovo je najveća svetkovina u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA