Da li je košarkaš ovim potezom indirektno prozvao Obradovića? Velika bura potresa Evroligu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pomalo neočekivanu vest objavio je Monako ovog utorka, kada je saopšteno da je došlo do prekida saradnje između kluba i krilnog centra Džona Brauna. Igrač koji je bio bitan šraf u postavci tima je pušten nakon informacija o njegovoj povredi.

Saša Obradović je tu informaciju nedavno otkrio istakavški da ga nećemo gledati do decembra, a klub je u oproštajnoj poruci istakao da je problem sa ramenom u pitanju i da se oporavak igrača očekuje do januara 2025. godine.

I pored toga on bi bio u timu za najvažniji deo sezone, međutim odluka koju je Monako doneo izgleda nije šokirala samo košarkašku javnost, nego i njega samog. On je svoje zaprepašćenje izrazio na Instagramu.

- Pa, to je bilo neočekivano - napisao je Braun i ubrzo izbrisao svoj stori.

Džon Braun Foto: Instagram / jb_iii00

Džon je u klub došao 2022. i brzo opravdao ulogu igrača koji uvek daje sve od sebe i podređuje se timu. To ipak nije bilo dovoljno da zaradi ostanak u timu i neko od evroligaš bi mogao da profitira početkom sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Video: Danilo Anđušić u prijateljskom zagrljaju sa bivšim saigračima iz Monaka: Prelepe scene u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA