Zvezda "pala" u Pireju: Četvorica igrača blistala protiv Olimpijakosa

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

U prijateljskoj utakmici odigranoj u utorak iza zatvorenih vrata u Pireju, košarkaši Olimpijakosa savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 87:83.

Meč je poslužio kao priprema za predstojeću sezonu, a oba tima su isprobala različite taktičke opcije i rotacije igrača. Olimpijakos je kontrolisao utakmicu u ključnim trenucima, dok se Crvena zvezda u nekoliko navrata vraćala u meč, ali nije uspela da preokrene rezultat.

Najbolji u redovima beogradskog kluba bio je Kodi Miler-Mekintajer sa 18 poena. Jago dos Santos pružio je zapaženu partiju sa 17 poena i 5 asistencija, dok je Džoel Bolomboj bio dvostruko efikasan sa 14 poena i 11 skokova. Ognjen Dobrić je takođe bio raspoložen sa 14 poena, dok su ostali igrači Zvezde imali skromniji učinak.

Crvena zvezda: Ajzea Kanan je postigao 3 poena, Dejan Davidovac 1, dok su Luka Mitrović i Rokas Giedraitis dodali po 5 poena. Nikola Kalinić ubacio je 2 poena, a Uroš Plavšić 4.

Olimpijakos: Rajt 25, Mitru Long, Larenzakis 7, Vildoza 5, Vezenkov 24, Dorsey 6, Piters 4, Mekkisik 16, Furnije

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA