Kevin Panter pomenuo bivšeg igrača Partizana i Željka Obradovića, pa ovim komentarom oduševio Grobare

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Partizan je ovog leta u potpunosti renovirao tim, svi igrači osim Balše Koprivice napustili su ekipu, a navijačima je najteže pao odlazak Kevina Pantera. Jedan od najboljih stranaca ikada u redovima crno-belih je ovog leta i zvanično prešao u Barselonu i tako ispunio želju Katalonaca od prethodnog leta.

Sjajni šuter je u 31. godini došao do angažmana karijere i uprkos večitom snu o NBA ligi ostaće upamćen na Starom kontinentu kao jedan od boljih igrača u poslednjih nekoliko godina.

On je u izjavi za klupski sajt govorio o tome kakav odnos ima sa nekadašnjim rivalima sa kojima će sada deliti istu stranu terena.

- Evo, znam praktično sve njih. Kao što je Satoranski, koji je morao da me čuva. Bio je toliko iritantan dok je to radio. Tako da smo imali stvarno dobar odnos još od prvog puta kada sam došao. Isto važi i za Laprovitolu. Morao sam da ga čuvam, tako da smo imali nešto o čemu da razgovaramo kada sam došao. Razumeo sam ih, i oni su razumeli mene.

Na kraju je pomenuo i Jana Veselog, koji je u Fenerbahčeu radio sa Željkom Obradovićem.

- Čak je i Jan Veseli igrao za Željka Obradovića, i ja sam igrao za Obradovića, tako da smo imali neku vrstu veze, jer svaki put kada je igrao pick and roll, čuvao je mene - izjavio je Kevin Panter.

Panter je odlično započeo svoj period u Barsi odigravši par mečeva na pripremama. U prvom je pre nekoliko dana ubacio deset poena Pekingu.

(Telegraf.rs)

Video: Kevin Panter iskulirao igrače Zvezde: Kapiten Partizana odbio da se pozdravi pre meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA