Oglasio se Svetislav Pešić i potvrdio da više nije selektor: "Vidim da me neki nisu dobro čuli..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Svetislav Pešić je potvrdio u razgovoru za Politiku da više nije selektor Srbije i da će novo rukovodstvo koje bude izabrano u Košarkaškom savezu Srbije morati da traži novog selektora.

- Predsednik KSS-a Predrag Danilović podneo je ostavku. Kako sam razumeo, uradio je to da bi omogućio novom rukovodstvu saveza da na početku novog olimpijskog ciklusa formira novi stručni štab i ciljeve. Što se mene lično tiče, još pre Pariza saopštio sam da neko drugi treba da nastavi ono što sam započeo.

Pošto vidim da me neki nisu dobro čuli, sada im poručujem, da odgovorni, oni koji će ubuduće voditi KSS, treba da znaju da između ostalog moraju da traže i novog trenera. Ja ću, naravno, uvek biti na raspolaganju srpskoj košarci, ali ću se okrenuti nekim drugim ciljevima i projektima za koje nisam imao vremena zato što sam 24 časa dnevno bio u službi nacionalnog tima Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Leki

    10. septembar 2024 | 14:13

    Hvala ti za sve legendo Kari

  • Miloš

    10. septembar 2024 | 14:21

    U svakom slučaju hvala mu na dosadašnjem radu i rezultatima, a ovima koji su nipodaštavali njegove rezultate želim da sa novim rukovodstvom i u košarci dobiju jednog 'Piksija'.

  • Aca

    10. septembar 2024 | 14:48

    Sve sto vredi odlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA