"Nikola Jokić, a pre njega ova dvojica": Svetislav Pešić iskreno o tome ko je najbolji igrač kog je trenirao

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić napravio je ogroman uspeh sa našom reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio bronzanu medalju, a sada je bio gost i u Hrvatskoj na memorijalnom meču u čast Dražena Petrovića.

On je tokom svog boravka u Hrvatskoj dao i intervju za tamošnji "Indeks", gde je govorio o mnogim temama, a odgovorio je i na jedno zanimljivo pitanje.

Svetislav Pešić je neko ko ima izuzetno bogatu trenersku, ali i selektorsku karijeru. Samim tim, radio je sa najvećim košarkašima koje je Balkan, ali i Evropa ikada dala, te je samim tim dobio i pitanje - ko je najbolji ikad s kojim je radio.

Nije bilo mnogo razmišljanja u ovom odgovoru.

- Nikola Jokić. Sad je najbolji Nikola Jokić, a pre njega su to bili Toni Kukoč i Dejan Bodiroga - istakao je Svetislav Pešić.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    10. septembar 2024 | 07:40

    Recite mi jel je ovo onaj Pesic koj je posle blamaze na Evropskom ostavio kosarkase da sami slete na aerodrom a on pobegao za Nemacku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA