Petrušev sve dalje od Zvezde, došle nove informacije: Ovo se neće svideti navijačima srpskih crveno-belih

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Otkako je počelo leto, ne prestaje priča oko eventualnog dolaska Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu. Ne prođe niti jedan dan, a da se ne pomene da je "posao" gotov, iako je stvarnost takva da je sve to izuzetno daleko od realizacije.

Nove informacije je ovoga puta doneo Mateo Andreani, novinar iz Italije koji je doneo vesti koje se neće svideti baš navijačima Crvene zvezde koji su se nadali da ga vide što pre u crveno-belom dresu. Doduše, gledaće ga u crveno-belim, ali dresu tima iz Pireja.

Naime, prvo se čekao transfer Saše Vezenkova u Grčku, onda i Evan Furnije, dok sada ono što stvara probleme jesu povrede u Olimpijakosu. Čeka se status Mustafe Fola, dok i nova povreda Nikole Milutinova dodatno komplikuje situaciju.

Kako tvrde Andreani, samim tim što su povređena dva centra, Olimpijakos želi da započne sezonu upravo sa Petruševim, te tek onda da odluči šta će biti sa njim.

Zvezda u svemu tome može samo jedno, a to je da čeka i da se uzda u milost i nemilost Olimpijakosa koji ima sve u svojim rukama.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos iskreno o dolasku Petruševa: Ko ga ne bi hteo, ali ne pitamo se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA