Šek rekao da je najgori igrač ikad, on žestoko odgovorio i 4 dana kasnije počeo da trenira boks s UFC legendom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nedavno smo imali novo javno prozivanje u NBA ligi, između legendarnog Šakila O'Nila i Rudija Gobera, reprezentativca Francuske, koji nastupa za Minesotu.

Mnogi smatraju da Gober neopravdano ima maksimalan ugovor vredan 205 miliona dolara, a takvo mišljenje deli i legendarni Šek.

Kada je upitan ko je najgori igrač svih vremena u NBA ligi, O'Nil je bez razmišljanja rekao: Rudi Gober, a kasnije dodao da ga prati i Ben Simons.

- Znate li zašto? Jer ako potpišete ugovor na 250 miliona, pokaži mi 250! To je razlog zbog kojeg šetam opušteno, zašto ne moram da se osvrćem i zašto ne radim to, jer sam igrao za svojih 120. Imate momke kao on koji su "za*ebali" sistem, mogu da zarade sav taj novac i je*eno ne mogu da igraju - rekao je Šek.

Gober je ovo video i nije mu se svidelo, pa je uputio oštre reči legendarnom centru.

- Tužno je videti nekoga ko je postigao onoliko koliko ti Šek, i u sportu i dalje u biznisu, ali i dalje se baviš finansijama drugih i njihovim dostignućima. Razumem da je u pitanju šou i zabava, ali za razliku od drugih ljudi, te stvari ti nisu potrebne da bi ostao relevantan - odgovorio je Gober.

Nekoliko dana kasnije, Gober je počeo da trenira boks, i to ni manje ni više nego sa bivšim privremenim UFC šampionom teške kategorije Sirilom Gejnom.

Da li je Gober posle frke sa Šekom odlučio da dodatno unapredi borilačke veštine, ili je samo želeo da ostane u formi, ostaje nam da nagađamo.

(Telegraf.rs)

Video: Svi misle da je masa, a u stvari on je izvajani dasa: Šakil O'Nil pokazao isklesane mišiće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA